fejléc-2

RÓLUNK

Társaságunk 2010-ben alakult, 100%-ban magyar magántulajdonban lévő vállalkozás, melynek célja, hogy a nyugat-európai jó gyakorlatok implementálásával olyan menedzsment-, és kompetenciaközpontként tudjon funkcionálni, melynek elsődleges célja hazai és nemzetközi színtéren is egyaránt sikeres és meghatározó klaszterek fejlesztése.

A MIK Magyar Innovációs Klasztermenedzsment Kft. működési elve azon alapul, hogy az erőforrás-, és költséghatékonyság elveit szem előtt tartva több – különböző iparágakban működő – klaszter esetében is betöltsük a menedzsmentszervezet szerepét.

A működési modell segítségével biztosítani tudjuk, hogy egy adott klasztertag számára ne csak a saját együttműködési hálózatán belüli lehetőségek váljanak elérhetővé, hanem a többi általunk menedzselt klaszternél is.

Elsődleges célunknak tekintjük, hogy az általunk menedzselt klasztereket a nemzetközi sztenderdeknek megfelelően fejlesszük, annak érdekében, hogy minden klaszterünk esetében reális cél legyen egyrészt a hazai akkreditáció, másrészt a minél magasabb szintű európai uniós tanúsítványok megszerzése, melyek segítségével a klasztertagok számára a lehető legtöbb gazdasági előny válhat elérhetővé.